BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 40,00 €. POKLON IZNENAĐENJA PRI SVAKOJ KUPNJI.

Sigurnost on-line trgovine

Izjava o sigurnosti

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica odvija se putem T-Com Pay Way sustava. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" ("firewall").

Privatnost i zaštita podataka

Vlasnik web trgovine, KARLOVAČKA LJEKARNA KARLOVAC, obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka Korisnika/Kupaca, na način da prikuplja samo najosnovnije podatke o Korisnicima/Kupcima i obrađuje one podatke koji su nužni za ispunjenje obveza web trgovine. Svi se podaci o Korisnicima/Kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

KARLOVAČKA LJEKARNA KARLOVAC, svi djelatnici i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za više informacija o privatnosti, obradi i zaštiti podataka, Korisnici/Kupci upućuju se da pogledaju Izjavu o privatnosti

                   

Izdvojeni proizvodi